Filosofia noastră

Filosofia de fond a sotietăţii "ROBEX": Prin mobilierul realizat nu vindem material lemnos, ci valorificăm manoperă de un înalt profesionalism !

Ce oferă partenerilor de afaceri SC Robex SRL ?

1. Un dialog de înalt profesionism privind stabilirea strictă a limitelor constructive şi de finisaj realizabile de societatea Robe faţă de cererea partenerilor noștri. Noi respectăm angajamentele asumate !

2. Preţurile noastre calculate, reflectă realitatea costurilor, urmărim obţinerea unui profit minim prin care să putem realiza dezvoltarea necesară pentru un echilibru economico-a financiar a firmei.

3. Respectăm angajamentele de calitatea produselor. Pentru a evita eventuale confuzii avem dialog cu partenerii comerciali direct într-o limba comuna ( agreată şi înţeleasă de ambele părţi ).

4. Dorim sa clădim cu partenerii noștrii o bază solidă care să garanteze o conlucrare de lungă durată.

5. Suntem elastici faţă de anumite pretenţii reale ale partenerilor, pretindem însă reciprocitate.

6. Viitorul uman de manegment şi de execuţie, este asigurat la toate nivelele de persoane tinere bine pregătite profesional care vor păstra şi cu siguranţă vor şi îmbunătăţi stilul de lucru actual al societăţii.

7. Suntem de încredere, la noi un cuvânt este la fel de important ca şi orice angajament scris.

8. Capitalul majoritar este deţinut de o singură familie. Familia este celula de siguranţă a societăţii. Fiecare verigă ierarhică are aceeași importanţă şi respect.

9. În familie musafirii sunt primiţi cu cinste şi respect. /

10. Dinamica de dezvoltare a firmei, reprezentat grafic demonstrează soliditatea firmei.


NOI CREDEM CĂ ESTE PLĂCUT Şl AVANTAJOS SĂ LUCREZI CU NOI !
COLECTIVUL DE CONDUCERE VĂ SALUTĂ Şl VĂ AŞTEAPTĂ LA NOI!
la
SC. ROBEX SRL