Filozófiánk

 

A Robex társaság alap-filozófiája: A legyártott bútoron keresztűl nem csupán faanyagot értékesítünk, hanem magasan kvalifikált kézi munkát is!


Mit kínál a Robex Kft az üzleti partnereinek?

  1. Egy magas szakmai színvonalú párbeszédet, a partnereink igényeinek megfelelő és a Robex Kft által megvalósítható gyártási és kivitelezési lehetőségek megbeszélése során. Mi betartjuk vállalt kötelezettségeinket !

  2. Árajánlataink a valós költségeket tükrözik, mivel csupán egy minimális profit elérésére törekszünk, melynek segítségével a cégünk gazdasági-pénzügyi egyensúlyához szükséges fejlesztéseket valósítjuk meg.

  3. Betartjuk termékeink minőségi vállalásait. A félreértések elkerülése érdekében gazdasági partnereinkkel (mindkét fél által értett és elfogadott ) közös nyelven, párbeszédet folytatunk.

  4. Egy hosszú távú együttműködés reményében a partnereinkkel fenntartott kapcsolatot igyekszünk szolid alapokra helyezni.

  5. Rugalmasak vagyunk a partnereink reális elvárásaival szemben, viszont elvárjuk a kölcsönösséget.

  6. Vezetőségi és végrehajtási színteken is a jövőt, szakmailag jól felkészült, fiatal káderek biztosítják, akik megőrzik és bizonyára tovább is fejlesztik majd cégünk munkakultúráját.

  7. Megbízhatóak vagyunk, nálunk az adott szó ugyanolyan értékes mind egy írott vállalás.

  8. A cég többségi tulajdonát egy család birtokolja. A család a társadalom biztonsági sejtje. Mindegyik hierarchikus láncszem azonos fontosságú és azonos tiszteletben részesül.

  9. A családban a vendégeket becsülettel és tisztelettel fogadjuk

  10. A cég grafikusan ábrázolt fejlődési dinamikája a cég stabilitását tükrözi.


Úgy gondoljuk, hogy a velünk való együttműködés kellemes és előnyös!

A cég vezetősége üdvözli Önt és szeretettel várja a Robex Kft-nél